Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemJsAsyncDefer has a deprecated constructor in /customers/1/1/e/vmpro.dk/httpd.www/plugins/system/jsasyncdefer/jsasyncdefer.php on line 18 Lysudlejning - VMPRO Lyd- og Lysudstyr

Lysudlejning


DJ OG FEST

Lys udstyr til DJ & Fest

Lysudstyr til netop din fest

Skal du bruge lys til din private fest er det her du skal kigge. På denne side finder du alt i lyseffekter, lasere, stroboskoper, spejlkugler mm.

Vi har under denne kategori samlet en række pakker med forskellige lysprodukter. Der er samlet pakker i forskellige størrelser alt efter størrelsen på din fest.

Fælles for alle pakker er, at der følger en røgmaskine med. Lyseffekter, lasere, spejlkugler og andet diskotekslys ser bare bedre ud når det lyser i røg. Røgen gør lyskegler fra lamperne synlige og fede at se på!


BANDS

Lysudstyr til bandet

Lysudstyr til bandet

Skal dit band bruge lys til jeres næste gig, er det her du skal kigge. På denne side finder du alt i lamper til frontlys, bandlys, effektlys mm.

Under denne kategori har vi samlet en række pakker med scenelys og effektlys som kan løfte jeres spillejob meget.

Lejer man effektlys kan man enten vælge at køre med de forprogrammerede programmer der er i lamperne eller man kan køre dem på musikstyring. Det er også en mulighed at leje en mixer med og på den måde programmere sit eget lysshow til jeres job.

Der følger en røgmaskine med til alle pakker med effektlys. Effektlys ser bare bedre ud, hvis det lyser i røg. Røgen gør at lyskeglerne fra lamperne er synlige og mere fede at se på!


PROFESSIONEL

Professionel lysudlejning

Professionelt lysudstyr

Står du og skal leje enkeltprodukter som parlamper, ledlamper, moving heads, scannere, røgmaskiner, hazere, low fog maskiner mm. Så er det herinde du skal kigge.

Under denne side kan du se lidt mere om hvilke lysprodukter vi har og, hvad de kan.

Vi anbefaler hvis du skal leje enkeltprodukter af os anbefaler vi at du sender en forespørgsel på et tilbud, på det du godt kunne tænke dig at leje. Jo større mængder, jo billigere vil vi kunne tilbyde det.